Aquila's FotoPage

By: Aquila Sha

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[Archive]
Tuesday, 29-Jul-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
Tiada gangguan

berehat
amboi.. seronoknya..
apa tu?!!
Hei.. kucing.. what are you doing up there?!
Kucing ni mengejutkan kami cikgu2 yang nak ambil paper exam kat bilik peperiksaan sekolah aku. Tak kisah la cam mana dia leh dapat idea dok atas sana, tapi hm.. mmg tempat yang strategik untuk berehat dan jauh daripada sebarang gangguan makhluk lain.. hahaha

semalam juga aku nampak kucing ni kat atas sana.. agaknya dah jadi spot dia dah skang ni. mungkin aku akan nampak dia lagi esok?


Sunday, 27-Jul-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
PERGI KE PASAR

2 colours
eggs
fish
View all 6 photos...
Minggu ni aku kena gi ke pasar. kitorang rotate tugasan pergi ke pasar setiap minggu dan minggu ni giliran aku dan Areda. Gambar diambil dengan handset sony ericsson w660i dan diedit guna photoshop.


[Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net